Over mij

Carine Kielstra

Mijn naam is Carine Kielstra en ik ben orthopedagoog en heb ervaring in het werken met ouders, kinderen en adolescenten die worstelen met emotionele en gedragsproblemen. Ik ondersteun gezinnen bij het opbouwen van sterke, positieve relaties en het bevorderen van een gezonde ontwikkeling van kinderen.

Ik geloof dat elk kind de kans verdient om zijn volledige potentieel te bereiken, en mijn doel is om kinderen en gezinnen te helpen de uitdagingen te overwinnen die hen verhinderen een gelukkig en leven te leiden.  Ik geloof dat ondersteuning een proces van samenwerking en empowerment moet zijn. Ik werk nauw samen met elk kind en elk gezin om een behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op hun specifieke behoeften en doelen, en ik bied een veilige en ondersteunende omgeving waar kinderen zich op hun gemak voelen om zich te uiten en hun emoties te onderzoeken.

Ik bied verschillende diensten om aan de unieke behoeften van elk kind en gezin te voldoen, waaronder individuele therapie, gezinstherapie en schoolondersteuning. Ik ben gespecialiseerd in depressie bij tieners en heb samen met collega’s een programma ontwikkeld voor ouders van depressieve en suïcidale tieners.

Ik werk niet alleen als therapeut, maar geef ook trainingen en ondersteuning aan professionals die met ouders en kinderen werken, variërend van jeugdverpleegkundigen en artsen tot psychologen en jongerenwerkers.

Twee dagen per week werk ik als Klinisch Docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

 

Professionele registratie

Ik ben geregistreerd in het Nederlandse Kwaliteitsregister voor Jeugdzorg (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd)
en de Nationale Database voor zorgprofessionals (AGB-register).